Cosmetisch arts

Dokter Deborah Kuster

Maak kennis met onze nieuwe cosmetisch arts, Deborah Kuster!

Wij zijn verheugd om onze nieuwe cosmetisch arts aan u voor te stellen: Deborah Kuster. Deborah is een zeer ervaren cosmetisch arts en heeft haar eigen praktijk, Fiennouk Aesthetics in Hengelo. Eens in de zes weken brengt ze op zaterdag een bezoek aan ons huidinstituut om cosmetische behandelingen uit te voeren, waaronder botox, fillers, Profhilo en plasma lift.

Deborah is gepassioneerd en zeer bedreven in haar werk. Met haar kennis en expertise helpt ze u graag om de beste resultaten te behalen bij de behandeling van rimpels, fijne lijntjes en andere huidproblemen. Ze streeft er altijd naar om natuurlijke en subtiele resultaten te bereiken, die passen bij uw unieke uitstraling en persoonlijkheid.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare cosmetisch arts voor uw behandelingen? Maak dan nu een afspraak bij ons huidinstituut en ontmoet Deborah persoonlijk. Wij zijn ervan overtuigd dat u onder de indruk zult zijn van haar expertise en zorgzaamheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om uw afspraak te boeken. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen uw beste zelf te worden!

whatsapp