Over ons

Ruim 35 jaar ervaring

Bij onze schoonheidssalon werken we alleen met ervaren specialistes. Deze zijn geschoold op het gebied van dermatologie en visagie. Ook werken wij nauw samen met een arts om de behandelingen te optimaliseren. In sommige gevallen worden behandelingen zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Daarom zijn wij de juiste keuze als u een schoonheidssalon zoekt.

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon bij u in de buurt? Kies voor de expertise van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla. Met ruim 35 jaar ervaring kunnen we u kwaliteit bieden. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de huid en onze behandelingen geven een aantoonbaar effect.

Niet geheel onbelangrijk, al onze schoonheidsbehandelingen worden verzekerd!

Onze schoonheidssalon werkt met gediplomeerde en enthousiaste schoonheidsspecialistes. Zo weet u dat u met een tevreden gevoel bij ons weg gaat. Benieuwd geworden of wilt u direct een afspraak maken?

Gediplomeerde schoonheidsspecialistes

Bij onze schoonheidssalon werken we alleen met ervaren specialistes. Deze zijn geschoold op het gebied van dermatologie en visagie. Ook werken wij nauw samen met een arts om de behandelingen te optimaliseren. In sommige gevallen worden behandelingen zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Daarom zijn wij de juiste keuze als u een schoonheidssalon zoekt.

De schoonheidssalon voor u

Als uw een behandeling wilt boeken bij een schoonheidssalon, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit.Wij staan sinds 2016 in de top 3 van beste schoonheidssalons! Daar zijn we natuurlijk reuze trots op. Benieuwd geworden? Maak een keuze uit de lijst behandelingen en kom bij ons langs. Bij ons gaat u altijd met een tevreden gevoel de deur uit. Of het nu gaat om rimpelreductie, ontharen of een couperose behandeling etc, het is allemaal mogelijk.

Ons team

1P6A9795

Michaela

Michaela Is eigenaresse en met haar jarenlange ervaring op en top vakvrouw. Naast het verbreden van haar eigen kennis zorgt ze ervoor dat haar team goed is opgeleid . Door optimale kennis en de nieuwste innovaties op het gebied van huid verbeterende en verjongende behandelingen kunnen cliënten erop vertrouwen dat ze bij Huidinstituut Michaela in goede handen zijn. Naast haar onderneming heeft ze een passie voor dieren ze rijdt paard en houdt van lezen.
1P6A9805

Deborah

Is al ruim 18 jaar werkzaam bij Huidinstituut Michaela. Door deze jarenlange ervaring in het vak en in het instituut is Deborah een duizendpoot binnen het bedrijf en streeft ze naar een zo gezond mogelijke en mooie huid met de juiste behandeling en de juiste producten thuis zorgt ze dat er een optimaal resultaat behaald wordt. Ook is ze verantwoordelijk voor de sociale media en ze is bezig om zich te ontwikkelen als permanent make-up specialist. In haar vrije tijd is ze graag met interieur bezig en ze is gek op reizen en skiën.
1P6A9783

Leoni

Allround huidsspecialist, zit al 40 jaar in het vak en dat kun je als cliënt goed merken. Haar huidkennis is optimaal. Leoni gaat voor verbetering van de huidconditie en behoud van een jeugdige uitstraling. Leoni heeft jaren een salon aan huis gehad en werkt nu alweer 20 jaar bij Huidinstituut Michaela. Naast haar passie voor de huid heef ze nog een uit de hand gelopen hobby: thee. Ze mag zich nu na een pittige opleiding met trots theesommelier noemen.
1P6A9819

Dilek

Dilek werkt nu ruim 7 jaar bij Huidinstituut Michaela daarvoor heeft ze bij verschillende Hotels in de welness gewerkt. Tijdens de behandeling staat de cliënt centraal en geeft ze de persoonlijke aandacht die de cliënt verdient. Ze luistert goed naar de wensen en past deze toe in de behandeling .Naast haar werk staat Dilek graag in de keuken om de heerlijkste (Turkse) gerechten te bereiden.

whatsapp