Ruim 35 jaar ervaring

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon bij u in de buurt? Kies voor de expertise van Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla. Met ruim 35 jaar ervaring kunnen we u kwaliteit bieden. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van de huid en onze behandelingen geven een aantoonbaar effect.

Niet geheel onbelangrijk, al onze schoonheidsbehandelingen worden verzekerd!

Onze schoonheidssalon werkt met gediplomeerde en enthousiaste schoonheidsspecialistes. Zo weet u dat u met een tevreden gevoel bij ons weg gaat. Benieuwd geworden of wilt u direct een afspraak maken? 

Gediplomeerde schoonheidsspecialistes

Bij onze schoonheidssalon werken we alleen met ervaren specialistes. Deze zijn geschoold op het gebied van dermatologie en visagie. Ook werken wij nauw samen met een arts om de behandelingen te optimaliseren. In sommige gevallen worden behandelingen zelfs vergoed door zorgverzekeraars. Daarom zijn wij de juiste keuze als u een schoonheidssalon zoekt.

De schoonheidssalon voor u

Als uw een behandeling wilt boeken bij een schoonheidssalon, dan wilt u natuurlijk verzekerd zijn van kwaliteit.Wij staan sinds 2016 in de top 3 van beste schoonheidssalons! Daar zijn we natuurlijk reuze trots op. Benieuwd geworden? Maak een keuze uit de lijst behandelingen en kom bij ons langs. Bij ons gaat u altijd met een tevreden gevoel de deur uit. Of het nu gaat om rimpelreductie, ontharen of een couperose behandeling etc, het is allemaal mogelijk.

Huidinstituut & Beauty-Spa Michaëla moorman - oldenzaal - luxury cosmetics - twente

Ons team