Micro needling

Micro needling

Ontdek de revolutionaire Dermica Pen, het meest professionele en geschikte systeem voor huidverbetering door middel van microneedling. Dankzij deze hygiënische, snelle en effectieve behandeling wordt je huid op natuurlijke wijze vernieuwd en verfraaid zonder beschadiging van de bovenste huidlaag. Het resultaat is vergelijkbaar met ablatieve laserbehandelingen en chemische peelings.

De Dermica Pen is het geheim voor structurele en duurzame huidverbetering. De disposable en steriele cartridge bestaat uit 11 minuscule vibrerende naaldjes die kleine verticale kanaaltjes in je huid maken. Deze verticale kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar activeren het natuurlijke herstelproces. Hierdoor worden groei- en helende factoren vrijgegeven die nieuw collageen en elastine stimuleren. De huid wordt steviger, gladder en jonger.

Zelfs gevoelige en moeilijk bereikbare gebieden zoals rond de ogen/lippen en op de neus worden optimaal behandeld door de automatische, verticaal vibrerende naaldjes en de tijdens de behandeling instelbare diepte van de naaldjes. De Dermica Pen kan zelfs in combinatie met andere behandelingen worden toegepast. Ervaar nu zelf de kracht van microneedling met de Dermica Pen en ontdek hoe jouw huid in diepte vernieuwd en verfraaid kan worden.

Micro needling behandelmogelijkheden:

  •  Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
  •  Acne littekens
  •  Littekens van andere aard
  •  Zonbeschadiging
  •  Pigmentstoornissen
  •  Grove huidstructuur / vergrote poriën
Prijslijst
Behandeling Duur Prijs
Micro Needling Behandeling €. 155,00
Per behandeling

whatsapp