Aanbiedingen

Stralend de winter door!

Update beauty angel & aanbieding kuur

Maandag 9 oktober hebben wij een zeer interessante dag gehad bij Beautyangel Nederland. Er waren een aantal sprekers aanwezig om ons meer te vertellen over huidverzorging en huidveroudering.

Wat zorgt er nou voor dat onze huid veroudert? Heel simpel: energie! Naarmate onze huid ouder wordt verliest het energie,  je huid wordt vermoeid, futloos. Je celdeling wordt trager en je collageen aanmaak wordt minder. De ELT Beautyangel zorgt met 400 watt per lamp ervoor dat je huid weer energie krijgt. Speciaal gefilterd licht maakt weer collageen aan en verbetert de opname van verzorgingsproducten. Het resultaat? En strakkere, egalere en energieke huid. Bootcamp op een ander level. What you put in, comes out. Let your skin glow!

Beautyangel bootcamp

Een waanzinnig leuke actie om je huid wakker te schudden! Heerlijk toch, om de wintermaanden tegemoet te gaan met een prachtige huid?

Onze bootcamp bestaat uit: 10x beautyangel behandeling (2x in de week) ipv €450,- nu voor €425,- inclusief een prachtige verzorginsset van  Babor om je huid tijdens de behandeling ook thuis te ondersteunen t.w.v. €19,95.

Of

Een beautyangel behandeling van 5x (2x in de week) i.p.v. €250,- voor €225,- inclusief prachtige verzorgingsset van Babor t.w.v. €14.95